Kilroyn opintomatkat

by rnn.yqe.

Kilroy järjestää opintomatkoja Eurooppaan, Aasiaan, Karibialle ja Pohjois-Amerikkaan. Matkakohteita on siis useita. Kilroyn järjestämien opintomatkojen tavoitteena on tehdä matkasta tavoitteita vastaava ja sisällöltään huolella mietitty. Kilroyn ryhmämatkojen asiantuntijat auttavat matkajärjestelyissä ja matkan suunnittelussa. Kilroyn asiantuntijat tietävät takuulla, mitä minkäkin ryhmän kannattaa lähteä kohdemaassa katsomaan ja mitä kannattaa tehdä, jotta opintomatkasta tulisi akateemisesti täydentävä ja mielenkiintoinen kokemus.

Kilroyn järjestämät ryhmä- ja opintomatkat ovat ammattilaisten kokoamia kokonaisuuksia. Näin ollen ryhmän ei tarvitse itse miettiä kaikkea lennoista majoitukseen ja matkan aikatauluihin. Kilroyn avun kanssa ryhmä siis säästää paljon aikaa toimissaan. Kilroy auttaa myös tekemään varaukset koko ryhmälle, jotta heille itselleen jäisi enemmän aikaa suunnitella, kuinka tehdä matkasta omalle opintoryhmälleen mieluisa ja osuva.

Kilroyn ammattilaiset tuntevat myös jokaisen matkakohteen ja näin ollen heillä on myös paljon yhteistyökumppaneita, minkä ansiosta heidän on mahdollista räätälöidä niin akateemisen, sosiaalisen kuin kulttuurillisenkin osan ryhmän matkasta heidän toiveidensa mukaisesti. Oikeiden opintovierailujen muodossa opintomatkan akateeminen puoli on hoidossa.

Ryhmämatkan järjestäminen opettajalle tai matkanjohtajalle yksinään on stressaavaa ja kenties mahdotontakin, jos ryhmä on suuri. Tämän vuoksi Kilroyn apu saattaa olla koko matkan pelastaja. Kilroyn ja sen luotettavien yhteistyökumppanien ansiosta opintomatkasta tulee tarkkaan suunniteltu, turvallinen, akateemisesti toimiva ja kenties halvempikin.