European Bartender School

by rnn.yqe.

European Bartender School (EBS) on suurin ja ammattimaisin baarikoulu koko maailmassa. Laadukkaita kursseja on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi yli 17 kohteessa ympäri maailmaa. Vuonna 1999 European Bartender School kehitettiin riippumattomaksi koulutusohjelmaksi ja siitä tuli maailman suosituin baarimikoille suunnattu koulutusohjelma.

European Bartender School –ohjelman voi suorittaa Helsingissä, Kosilla, Barcelonassa, New Yorkissa, Lontoossa, Sydneyssä, Milanossa, Phuketissa, Bad Gasteinissa, Sunny Beachilla, Kööpenhaminassa, Amsterdamissa, Dublinissa, Tukholmassa, Oslossa tai Manchesterissa. On siis mahdollista valita, haluaako kouluttautumaan aurinkoiselle rannalle vai viileämpään pohjoiseen.

Neljän viikon peruskurssilta valmistutaan baarimestariksi. Neljän viikon aikana koulutusta on päivittäin kuusi tuntia. Se vaihtelee käytännönharjoittelun ja teorian välillä. Käytännönharjoitteluun kuuluu cocktailien ja drinkkien teko, vapaakaato eli juomamäärien kaataminen ilman mittakuppia, sekä flairaus eli pullojen taidokas heittely ja käsittely. Teoriaopiskelussa opitaan liköörien ja alkoholijuomien historiaa ja tuotantotapoja. Lisäksi kurssilla käydään läpi miksologiaa, joka antaa mahdollisuuden käyttää omaa luovuuttaan omien reseptien keksimisessä

EBS uskottelee, että baarimestarikurssin jälkeen on helppo löytää työpaikka kyseiseltä alalta. Kurssilta saatava todistus on maailmankuulu ja todistuksella pääsee matchstaff.com -sivustolle, jolla parhaimmat ravintolat ympäri maailmaa etsivät koulutettua henkilökuntaa.

European Bartender Schoolilla on monta tunnettua yhteistyökumppania, jotka ovat myös tuoneet julkisuutta EBS:n kursseille ja koko koulun laadulle. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Bacardi, Coca-Cola ja De Kuyper.