Au pair -ohjelmat Englantiin

Au pair -paikan voi hankkia joko välitystoimiston kautta tai itsenäisesti. Saattaa olla helpompaa lähteä au pairiksi toimistojen kautta kuin omatoimisesti, sillä toimistot tarjoavat selkeää informaatiota, luotettavia perheitä ja useimmiten myös perheenvaihtomahdollisuuden. Lisäksi au pair -toimistot auttavat lähtijää esimerkiksi lupa-asioiden hoitamisessa.

Allianssin Nuorisovaihto tarjoaa tällä hetkellä viisi erilaista au pair –ohjelmaa. Au pair in Europe –ohjelman avulla halukkaat voivat lähteä muutamien muiden Euroopan maiden lisäksi Iso-Britanniaan. Iso-Britanniassa perheitä on tarjolla muun muassa suur-Lontoon alueella sekä Englannin eteläosissa.

Euraupair tarjoaa luotettavan au pair –ohjelman Iso-Britanniaan. Järjestö tekee yhteistyötä jokaisen kohdemaan parhaiden au pair –järjestöjen kanssa. Järjestöillä on luonnollisesti valtion myöntämä toimilupa, ja ne ovat IAPA:n (International Au Pair Association) jäseniä.

Ultimatravelin au pair –ohjelma Cherish Childcare sijoittuu Oxfordin kaupunkiin. Kyseinen toimisto on auki viikon jokaisena päivänä, taatakseen kaikille ohjelmaan osallistujille turvallisuudentunteen ja tiedon, että yhteys järjestöön on aina saatavilla. Ohjelma hyväksyy mukaan au paireja 17 – 27 vuoden ikähaarukassa.

Tavallisesti järjestöt tarjoavat au pair –ohjelmaa, jonka kesto on 3 – 12 kuukautta. Mukaan ohjelmaan voi lähteä kuka tahansa halukas 18-25-vuotias. Au pairille maksetaan Englannissa noin 30 tunnin työviikosta keskimäärin 70-100 puntaa viikossa. Lisäksi tapojen mukaisesti jokainen au pair saa oman huoneen ja aterian. Kaikki järjestöt eivät vaadi kirjallista todistusta lastenhoitokokemuksesta.